Затягне чи ні? Відеотрансляція.

Затягне чи ні? Відеотрансляція.

demo image

У середу, 22-го вересня, о 21:00 за московським часом на радіо Grind.FM пройде ефір програми "Затягне чи ні" про гру World of Tanks, який можна буде не тільки чути, але й бачити.

"Затягне чи ні"- це серія передач, де "нуб" намагається показати майстер-клас, граючи в перший раз. На допомогу" нубу "надається досвідчений гравець, який допомагає новачку порадами, а також розповідає про те, що відбувається на екрані.Ми чуємо всі коментарі і "нуба", і професіонала в ефірі радіостанції, і більше того, можемо насолоджуватися прямим ефіром з ігрового екрану у відео-Стрім.
Професіоналом у цьому випуску виступає відомий кланлідер дивізії RED - Moonkiss, за сумісництвом капітан легендарної команди RED: "Раш по центру", яка не програла ще жодної зустрічі з моменту релізу гри.Moonkiss також є одним з організаторів щотижневих недільних турнірів з гри в World of Tanks із золотим призовим фондом. Він і буде допомагати порадами та коментарями нашому "нубу" затягнути в World of Tanks.
У програмі ми побачимо як гине найважчий і величезний танк у грі "Maus", відчуємо швидкість, адреналін і драйв від гри на швидкохідному "світляки" А-32, оцінимо всі переваги і маневри важкого радянського танку ИС-7.Для програми буде використаний єдиний, на даний момент, аккаунт, який зберігає в собі одночасно такі бойові одиниці як "Maus" і "ІС-7".
 Отже, затягне чи ні? Відповідь у випуску!





Комментарии   


Добавил: 113 | Дата публикации: 18.09.2010 [Материал]
Піар, цікаво хто писав цей текст? Сам Ред чи представники ВоТу?
0

Добавил: Primada | Дата публикации: 18.09.2010 [Материал]
"Професіоналом у цьому випуску виступає відомий кланлідер дивізії RED - Moonkiss, за сумісництвом капітан легендарної команди RED: "Раш по центру", яка не програла ще жодної зустрічі з моменту релізу гри."
Теперь еще и самореклама поперла - Донат и задротство рулит
0

Добавил: sallo | Дата публикации: 18.09.2010 [Материал]
Хочу хочу хочу!.. Smile-hiding
0

Добавил: 113 | Дата публикации: 17.09.2010 [Материал]
"У середу, 22-го вересня, о 21:00 за московським часом на радіо Grind.FM пройде ефір програми "Затягне чи ні" про гру World of Tanks, який можна буде не тільки чути, але й бачити."
0

Оставьте комментарий

Планшет Танкіста



Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Танкісти що відвідали сайт сьогодні

Новинка

Новинка

Новинка